Adverteren

Verzekeringen bij je woning


Geldzaken 26 Sep 2020
Verzekeringen bij je woning

Als je een eigen woning hebt, is het van belang alles goed te verzekeren. Je hebt veel spullen en die hebben allemaal een bepaalde waarde. Een nieuwe laptop en telefoon, een tv, alles is veel geld waard. Stel je nou eens voor dat er ineens kortsluiting is, of een lekkage of er wordt ingebroken? Dan is alles kapot of weg en wat dan? Dan heb je meestal niet het geld om ineens alles weer nieuw aan te schaffen, maar toch is het fijn om weer snel over de spullen te kunnen beschikken. Daarom is het maar goed ook dat er verzekeringen bestaan want dan kunnen alle kosten gedekt worden. Ga daarom goed op zoek naar maatschappijen waar je je goed bij voelt en dan kun je daar alle verzekeringen afsluiten. Als je namelijk een maatschappij kiest, ben je veel goedkoper uit want je krijgt vaak een korting als je meerdere polissen afsluit.

Stormschade

Dit kan helaas ineens optreden en dat kan in Nederland alleen maar vaker gebeuren. Het weer is namelijk aan het veranderen en we kunnen ineens te maken hebben met veel wind en flinke regenbuien. Dit kan ook weer voor overlast zorgen of een lekkage veroorzaken. Hierdoor kunnen spullen kapot gaan en kan er flink wat schade aan worden gericht.

Inbraak

Als er is ingebroken dan heb je vaak te maken met veel angst en schrik. Maar het is ook van belang dat er gekeken wordt naar welke spullen er weg zijn en de waarde. Er kan dan door de maatschappij een bedrag uit worden gekeerd zodat je weer nieuwe spullen kunt kopen. Bewaar daarom aankoopbewijzen van duurdere apparaten altijd, zodat je kunt bewijzen wat je in huis hebt staan of maak foto’s, zodat je altijd aan kunt tonen wat de waarde is van je inboedel.

Hypotheek afsluiten
Geldzaken 05 Sep 2020

Hypotheek afsluiten

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen